Έτος κατασκευής:
2007
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Κλιματιστικό, Πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση:
Δ
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
53
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/56162820
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ | ΡΕΤΙΡΕ 58 Τ.Μ. | ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ | 10' ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ | ΤΖΑΚΙ | ΑΠΟΘΗΚΗ | PARKING
Εκεί όπου η θέα γίνεται καθημερινή εμπειρία.
Στην ανερχόμενη περιοχή Βώκος – Μανιάτικα Πειραιά, διατίθεται προς πώληση ένα ιδιαίτερο ρετιρέ 58 τ.μ., κατασκευής 2007, το οποίο ξεχωρίζει για την ανεμπόδιστη πανοραμική θέα, τη φωτεινότητά του και την εξαιρετική του κατάσταση.
Αν αναζητάτε μία κατοικία που προσφέρει ιδιωτικότητα, φυσικό φως και την αίσθηση ότι η πόλη απλώνεται μπροστά σας, αυτή είναι μία πρόταση που αξίζει να δείτε από κοντά.
Η θέα που κάνει τη διαφορά
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η απεριόριστη, ανεμπόδιστη θέα, η οποία απολαμβάνεται από όλους τους βασικούς χώρους της κατοικίας – το σαλόνι, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο. Κάθε χώρος γεμίζει φυσικό φως, δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας που δύσκολα συναντά κανείς σε διαμέρισμα αυτής της κατηγορίας.
Τοποθεσία με πραγματική αξία
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό Μετρό Μανιάτικα και περίπου 3 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στο κέντρο του Πειραιά, στο λιμάνι και στο κέντρο της Αθήνας.
Η περιοχή εξελίσσεται διαρκώς, γεγονός που ενισχύει τόσο την ποιότητα ζωής όσο και τη μελλοντική επενδυτική αξία του ακινήτου.
Χαρακτηριστικά Ακινήτου
• Ρετιρέ 58 τ.μ.
• Κατασκευή 2007
• 1 Υπνοδωμάτιο
• 1 Μπάνιο
• Ενεργειακό τζάκι
• Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου
• Ηλιακός θερμοσίφωνας
• Αποθήκη 5 τ.μ. στο υπόγειο
• Θέση στάθμευσης μοτοσικλέτας στην πυλωτή
• Υποδομή οπτικής ίνας (Fiber)
• Νέα θυροτηλεόραση
• Ενεργειακή Κλάση Δ
Πρόσφατες Αναβαθμίσεις
✔ Αισθητική αναβάθμιση του ακινήτου
✔ Φρεσκοβαμμένοι χώροι
✔ Νέα έπιπλα μπάνιου
✔ Εξαιρετική συνολική κατάσταση συντήρησης
Γιατί ξεχωρίζει
✔ Απεριόριστη θέα από όλους τους κύριους χώρους του σπιτιού
✔ Ρετιρέ με ιδιωτικότητα και φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας
✔ Σύγχρονη κατασκευή του 2007
✔ Τζάκι, αποθήκη και θέση στάθμευσης
✔ Μόλις 10 λεπτά από το Μετρό Μανιάτικα
✔ Άμεση πρόσβαση στον Πειραιά, το λιμάνι και την Αθήνα
✔ Ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση
✔ Έτοιμο προς κατοίκηση χωρίς επιπλέον σημαντικές εργασίες
Μία κατοικία που προσφέρει τρόπο ζωής.
Σπάνια συναντά κανείς ένα ρετιρέ που συνδυάζει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα, σύγχρονη κατασκευή, τζάκι, αποθήκη, θέση στάθμευσης και άμεση πρόσβαση στο Μετρό.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που ξεχωρίζει πραγματικά στην αγορά των Μανιάτικων και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα ζωής, άνεση και μία ασφαλή επένδυση με διαχρονική αξία.
Golden Home Real Estate