Κάνε την Αγγελία σου Πρώτη!

Κάνε την
Αγγελία σου
Πρώτη!

1. Προώθησε την αγγελία σου

Aν θες να εκτοξεύσεις την επισκεψιμότητα της αγγελίας σου έως και 700%, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το εργαλείο προώθησης αγγελιών που θα βρεις στη κάθε αγγελία ξεχωριστά. Μπες στην Αγγελία σου, Επίλεξε πακέτο προώθησης και ξεκίνα.

2. Ανανέωνε την αγγελία σου τακτικά,

Με την ανανέωση της αγγελίας φέρνεις την αγγελία σου πρώτη στο σύνολο των αγγελιών και έτσι για το προσεχές διάστημα ο επισκέπτης του Car.gr θα σε βρίσκει στα πρώτα αποτελέσματα της αναζήτησης του.

Ή ενεργοποίησε την 'αυτόματη ενημέρωση'

Για εσένα που θες να προγραμματίσεις τις ανανεώσεις σου, δημιουργήσαμε το εργαλείο προγραμματισμού και έτσι απλά μπαίνεις σε μια αγγελία σου ορίζεις την ημέρα και ώρα που θες να γίνεται η ανανέωση της και αυτή θα πραγματοποιείται αυτόματα.

Για να χρησιμοποιήσεις τις λειτουργίες της αυτόματης ανανέωσης και προώθησης θα χρειαστεί να έχεις στο λογαριασμό σου διαθέσιμο υπόλοιπο "credits". Τα "credits" είναι εικονικά νομίσματα τα οποία μπορείς να αγοράσεις απευθείας από εδώ. Πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό σου και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια προώθησης επιθυμείς.

3. Δώσε λεπτομέρεια στην περιγραφή της αγγελίας σου.

4. Η φωτογραφία είναι το πάν, γι'αυτό φρόντισε να βγάλεις σωστές φωτογραφίες.