Category:
Apartment
Location:
Athens - center » Patisia » Plateia koliatsou
Price per sqm:
€ 1500 /sqm
Area:
110 sqm
Available from:
20/05/2024
Bedrooms:
3 bedrooms
Floor:
2nd
Construction year:
1958
System of heating:
Central heating
Bathrooms:
1
Heat medium:
Petrol
Energy class:
E
Living rooms:
1
Kitchens:
1
Residential zone:
Commercial
Modified:
6 days ago
Views:
133
Link:
www.plot.gr/41178393
Telephone:
+30
6976438858
(Συμεών Βογιατζόγλου)
Description
Πρόκειται για διαμέρισμα προσόψεως επί της Πατησίων, με μπαλκόνι και θέα στον ανοιχτό ορίζοντα. Όπως στο κτίριο έτσι και εντός του είναι εμφανή τα δομικά και αρχιτεκτονικά στοιχεία της εποχής κατασκευής, γοητεύοντας τον επισκέπτη-κάτοικό του. Σαν διαρρύθμιση στην αρχική του κατάσταση αποτελείτο από 2 υπνοδωμάτια, ανεξάρτητη κουζίνα, ενιαίο καθιστικό-τραπεζαρία, μπάνιο, χολ εισόδου. Στην παρούσα φάση και με τελευταία χρήση την επαγγελματική, έχουν διαμορφωθεί τρία δωμάτια-γραφεία, ένα δωμάτιο αναμονής, και χώρος υποδοχής στο χολ εισόδου.
Βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, είναι προσόψεως, έχει δυτικό προσανατολισμό, δηλαδή φυσικό φως τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ενώ στα πατώματα στην παρούσα φάση έχουν τοποθετηθεί πάνω από το μωσαϊκό πλακάκια και πάνω από τα παρκέ laminate.
Διοικητικά ανήκει στην Κυψέλη (ύψος Πατησίων λόφος Ελικώνος, 6η δημοτική ενότητα). Αγορά, σχολεία, συγκοινωνίες, υπηρεσίες άμεσης προσβάσεως.
Για πολλούς λόγους ένα ενδιαφέρον ακίνητο, με δυνατότητες αξιοποίησης και ευελιξία στη χρήση.