Studio/Γκαρσονιέρα Προς Πώληση, όροφος: 4ος, στην περιοχή: Κέντρο Θεσσαλονίκης - Διοικητήριο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 38 τ.μ.. Αποτελείται από:, 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1968 και ανακαινίστηκε το 2025. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Μπαλκόνια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Ανατολικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Ρετιρέ, Εσωτερικό, Φωτεινό, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Μισθωμένο, Βεράντα, Αποχέτευση.
Διατίθεται προς πώληση πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ., στον 4ο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής κατασκευής 1968, χωρίς ανελκυστήρα. Πρόκειται για οπίσθιο διαμέρισμα με ανατολικό προσανατολισμό, το οποίο απολαμβάνει απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα, η οποία δεν πρόκειται να αλλοιωθεί μελλοντικά.
Το ακίνητο ανακαινίστηκε εκ βάθρων το 2025, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υλικών και των κατασκευών, προσφέροντας ένα σύγχρονο και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Εργασίες ανακαίνισης:
Νέα υδραυλική εγκατάσταση από τα ρολόγια της οικοδομής έως το εσωτερικό του διαμερίσματος, με θερμοκολλητικές σωληνώσεις τελευταίας τεχνολογίας.
Πλήρως νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση με ξεχωριστές ασφάλειες για κάθε παροχή.
Νέα ενεργειακά εξωτερικά κουφώματα Alumil.
Νέα θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας.
Τοποθέτηση πλακιδίων Marazzi 60x60 σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και στα δύο μπαλκόνια.
Ολική ανακαίνιση μπάνιου με ποιοτικά υλικά.
Νέες εσωτερικές πόρτες με ενισχυμένη κατασκευή για αυξημένη αντοχή στην υγρασία.
Νέο κλιματιστικό Daikin 12.000 BTU.
Μόνωση ταράτσας.
Νέα σύγχρονη κουζίνα.
Νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου με καυστήρα νέας γενιάς υψηλής οικονομίας (κόστος εγκατάστασης περίπου 4.500€).
Περιλαμβάνονται όλες οι ηλεκτρικές συσκευές:
Ψυγείο Whirlpool
Φούρνος Eskimo
Πλυντήριο ρούχων AEG
Επιπλέον πλεονεκτήματα:
Αποκλειστική χρήση τεσσάρων αποθηκών στην ταράτσα, πλήρως ανακαινισμένων με νέες πόρτες, νέες στέγες και φρεσκοβαμμένων.
Η πολυκατοικία είναι ιδιαίτερα περιποιημένη, ασφαλής και κατοικείται κυρίως από οικογένειες.
Στο πίσω μέρος της οικοδομής υπάρχει δημόσιος χώρος στάθμευσης, ένα σημαντικό και σπάνιο πλεονέκτημα για το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Επενδυτική ευκαιρία
Το ακίνητο είναι ήδη μισθωμένο με μηνιαίο μίσθωμα 420€, προσφέροντας άμεση απόδοση στον νέο ιδιοκτήτη, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για επένδυση όσο και για μελλοντική ιδιοκατοίκηση.
Ένα ακίνητο που συνδυάζει ολοκληρωμένη ανακαίνιση, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, σταθερό εισόδημα από μίσθωση και μοναδικά πλεονεκτήματα τοποθεσίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τιμή: €80.000. Plasis Real Estate Γλυφάδα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109601909, email:
[email protected],
[email protected]