Αριθμός αγγελίας:
54744279
Κωδικός ακινήτου:
68969
Κατηγορία:
Άλλο
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη - περιφ/κοί δήμοι » Μενεμένη » Κέντρο
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 0.6 /τ.μ.
Εμβαδόν:
1.000 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
29/06/2026
Ζώνη:
Εμπορική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
24 ημέρες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
16
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/54744279
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Μενεμένη, Λαχανόκηποι: Ενοικιάζεται επίπεδο Αγροτεμάχιο 1000τ.μ. προσόψεως. Βρίσκεται σε εμπορική ζώνη με ωραία θέα. .Τιμή 600€ | Κωδικός Ακινήτου: #68969
ΠΑΘΕ λαχαναγορά Ενοικιάζεται αγροτεμάχιο 1000 τμ προβολής περιφραγμένο και ασφαλτοτρωμένο επί της Εθνικής οδού. Κατάλληλο για εμπορία ή πάρκινγκ αυτοκινήτων φορτηγών λεωφορείων μηχανημάτων. Διατίθενται και χώροι γραφείων με ανάλογο τίμημα.
Η αναγραφόμενη διεύθυνση δεν είναι η πραγματική αν σας ενδιαφέρει το ακίνητο σημειώστε τον κωδικό του ακινήτου και
Επικοινωνήστε άμεσα με τον Υπεύθυνο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη αγγελία: Μπιζιόγλης Γιώργος Τηλ 2316007921. κιν. 6931000151 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.
Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με E-MAIL και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.