Αριθμός αγγελίας:
54700515
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Εύβοια » Χαλκίδα » Δεξαμενή
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 9.6 /τ.μ.
Εμβαδόν:
50 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
01/07/2026
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Όροφος:
3ος
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Κλιματιστικό
Ενεργειακή κλάση:
Δ
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
409
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/54700515
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Για ένα ή δύο άτομα το πολύ, ενοικιάζεται υπέροχο, νεόδμητο, επιπλωμένο, διαμπερές διαμέρισμα στη Δεξαμενή/Νεάπολη Χαλκίδας, σε μια από τις πιο περιζήτητες και βολικές περιοχές της πόλης.
Το ακίνητο προσφέρει έναν εξαιρετικά λειτουργικό χώρο διαβίωσης. Είναι ιδιαίτερα φωτεινό και προσφέρει όμορφη θέα, ενώ η τοποθεσία του είναι πραγματικά προνομιακή: βρίσκεται στο κέντρο, σε απόσταση αναπνοής από καταστήματα, τράπεζες και εστιατόρια.
Επιπλέον, η γειτονιά είναι ιδανική για εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς, γιατρούς, φοιτητές, καθώς σε ακτίνα 50-500 μέτρων υπάρχουν 7 σχολεία και Ι.Ε.Κ..
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματιστικό για μέγιστη άνεση όλο τον χρόνο και κουζίνα, διαθέτει μπαλκόνια μπροστά-πίσω προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς και ηρεμίας μέσα στην πόλη. Στο πίσω μέρος υπάρχει κήπος 300 τ.μ. και μεγάλο δασύλλιο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα-μη καπνιστές, που αναζητούν ποιότητα και άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις.
Παρακαλώ σημειώστε πως δεν επιτρέπονται κατοικίδια και δεν είναι προσβάσιμη σε ΑμεΑ.