Κωδικός ακινήτου: 26115 - ΠΛΟΧΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛ: 6944687778 -Πυλαία Κωνσταντινοπολίτικα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΨΕΩΣ και ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 56τ.μ 4ου ορόφου με ασανσέρ .
# Αποτελείται από 1 Υπνοδωμάτιο , Σαλονοκουζίνα και Μπάνιο .# Η θέρμανση της είναι αυτόνομη ρεύματος με κλιματιστικά .
# Έχει ανακαινιστεί το 2026 και διαθέτει , κουφώματα θερμομονωτικά , πόρτα ασφάλειας , κλιματιστικά και πατώματα απο πλακάκι και ξύλο .# Σε οικοδομή του 1993 με θέα σε πάρκο , δίπλα σε super market και στάση αστικών , με άμεση πρόσβαση στον περιφερειακό , για ζευγάρια και εργαζόμενους .
( ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ )Τιμή: 650 € Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
ΠΛΟΧΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΛ: 6944687778 - 2310390015 ww.skoreal.gr
Επισκεφθείτε μας, στα γραφεία μας ( Προφήτη Ηλία 21 Πυλαία ) ή στην ιστοσελίδα μας (www.skoreal.gr) για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη. Μπορείτε να κάνετε like και στην σελίδα Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι ότι νέο υπάρχει στην αγορά ακινήτου. https://www.facebook.com/skoreal/ Στην υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του ΑΦΜ
*SKOREAL*
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 21 ΠΥΛΑΙΑ
ΤΗΛ: 2310 390015 FAX: 2310 390016
EMAIL:
[email protected]
www.skoreal.gr
ΜΕΛΟΣ ΣΜΘ