Στον Παλαιό Μυλότοπο διατίθεται προς πώληση εξαιρετική διπλοκατοικία σε οικόπεδο 1.000 τ.μ., ιδανική για οικογένεια αλλά και για επενδυτική αξιοποίηση. Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση προς τα Γιαννιτσά και διαθέτει μεγάλη αυλή καθώς και άνετο χώρο στάθμευσης.
Η οικοδομή είναι κατασκευής 1982 ενώ η πλήρης ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε το 2016 με σύγχρονα υλικά και ιδιαίτερη φροντίδα στη λειτουργικότητα και την αισθητική.
Η κατοικία αποτελείται από πλήρως ανακαινισμένο Οροφοδιαμέρισμα 125 τ.μ., ισόγεια κατοικία 60 τ.μ. καθώς και υπόλοιπο δόμησης περίπου 100 τ.μ. στη σοφίτα, προσφέροντας σημαντικές δυνατότητες επέκτασης ή δημιουργίας επιπλέον κατοικίας.
Το διαμέρισμα διαθέτει άνετη σαλοκουζίνα, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και αποθήκη. Είναι διαμπερές, ιδιαίτερα φωτεινό και ευάερο, πλήρως επιπλωμένο και έτοιμο προς κατοίκηση. Επιπλέον διαθέτει τζάκι, δάπεδα laminate, κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες καθώς και πόρτα ασφαλείας.
Πρόκειται για ένα προσεγμένο ακίνητο με μεγάλους εξωτερικούς χώρους και πολλές δυνατότητες, ιδανικό για όσους αναζητούν άνεση, ηρεμία και ποιοτική κατοικία κοντά στην πόλη. Δεν πληρώνει ΕΝΦΙΑ.
Τιμή: €135.000. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email:
[email protected]