Αριθμός αγγελίας:
54228685
Κωδικός ακινήτου:
522184
Τιμή:
115.000 €
Κατηγορία:
Μονοκατοικία
Περιοχή:
Νησιά αργοσαρωνικού » Αμπελάκια » Σπιθάρι
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 1455 /τ.μ.
Εμβαδόν:
79 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
15/05/2026
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Έτος κατασκευής:
1961
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Κλιματιστικό
Ενεργειακή κλάση:
Ζ
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
23
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/54228685
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Μια γοητευτική μονοκατοικία σε οικόπεδο 600 τ.μ., σε προνομιακή κεντρική τοποθεσία κοντά στο λιμάνι, στα Παλούκια και στο κέντρο της Σαλαμίνας. Το ακίνητο διαθέτει υπάρχουσα κατοικία 79 τ.μ. με οικοδομική άδεια, περιτριγυρισμένη από έναν όμορφο κήπο με διάφορα δέντρα, σιντριβάνι, διακοσμητικό ανεμόμυλο, πηγάδι και δύο βόθρους.
Καθώς το οικόπεδο βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως, προσφέρει σημαντικές δυνατότητες αξιοποίησης, με δυνατότητα δόμησης έως περίπου 250 τ.μ. Αυτό δίνει μεγάλη ευελιξία, είτε για επέκταση της υπάρχουσας κατοικίας, είτε για δημιουργία μικρών στούντιο, είτε για τοποθέτηση προκατασκευασμένων κατοικιών στον χώρο για επενδυτική εκμετάλλευση. Εναλλακτικά, μπορεί να παραμείνει μια όμορφη μονοκατοικία με κήπο, συνδυάζοντας την εγγύτητα στην πόλη με ιδιωτικότητα και άνεση.
Η τρέχουσα διαρρύθμιση περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο, με δυνατότητα εύκολης δημιουργίας και δεύτερου. Η κατοικία διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα με πλακάκια και καινούρια κουζίνα. Ωστόσο, χρειάζεται πλήρη ανακαίνιση, καθώς έχει υποστεί βανδαλισμούς και αρκετές από τις γυάλινες πόρτες και τα παράθυρα έχουν σπάσει ή καταστραφεί.
Πρόκειται για ένα ακίνητο που χρειάζεται φροντίδα και ανακαίνιση ώστε να αναδείξει τις δυνατότητές του, είτε ως μια όμορφη ιδιωτική κατοικία είτε ως μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρία, επαναφέροντάς το στη ζωή σε μια ιδιαίτερα επιθυμητή περιοχή, τα Αμπελάκια Σαλαμίνας.