Studio/Γκαρσονιέρα Προς Ενοικίαση, όροφος: Ισόγειο, στην περιοχή: Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από:, 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1975. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, ενεργειακό πιστοποιητικό: Α+ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Μπαλκόνια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο, Καταπληκτική, έχει θέα Αστικό τοπίο. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, Ισόγειος κατοικία, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Πόρτα Ασφαλείας, Βεράντα, Αποχέτευση.
Ενοικιάζεται εξαιρετική ισόγεια γκαρσονιέρα 45 τ.μ., σε πολύ προνομιακή τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, μόλις λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Μετρό Πλατεία Δημοκρατίας.
Το ακίνητο είναι ριζικά ανακαινισμένο, σε κατάσταση σαν καινούριο, και προσφέρει έναν ιδιαίτερα φωτεινό, λειτουργικό και καλαίσθητο χώρο, ιδανικό για άνετη καθημερινή διαβίωση.
Χαρακτηριστικά ακινήτου:
Ισόγειο
45 τ.μ.
Πλήρως ανακαινισμένο
Πλήρως επιπλωμένο με σύγχρονα έπιπλα
Εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές
(κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο κ.ά.)
Φωτεινό και λειτουργικό
Ιδιωτική βεράντα
Τοποθεσία – Ιδανικό για:
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο, με άμεση πρόσβαση στο κέντρο, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αγορά, καταστήματα και υπηρεσίες.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για εργαζόμενους, φοιτητές ή άτομα που επιθυμούν άνετη κατοικία σε κεντρικό σημείο.
Τιμή: €450. Plasis Real Estate Γλυφάδα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109601909, email:
[email protected],
[email protected]