Αριθμός αγγελίας:
53042830
Κωδικός ακινήτου:
516126
Τιμή:
250.000 €
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Αθήνα - βόρεια προάστια » Χαλάνδρι » Νέο χαλάνδρι
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 3205 /τ.μ.
Εμβαδόν:
78 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
25/03/2026
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Όροφος:
1ος
Έτος κατασκευής:
1980
Σύστημα θέρμανσης:
Κεντρική θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Ενεργειακή κλάση:
Δ
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
23
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/53042830
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Στην Αγία Παρασκευή, στην ήσυχη περιοχή του Κοντοπεύκου, διατίθεται προς πώληση φωτεινό και διαμπερές διαμέρισμα 1ου ορόφου σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων με ασανσέρ. Το ακίνητο ξεχωρίζει για τη λειτουργική του διαρρύθμιση και τη μεγάλη ενιαία σαλοτραπεζαρία, η οποία είναι ιδιαίτερα φωτεινή και συνδέεται αρμονικά με την κουζίνα, δημιουργώντας έναν άνετο και ευχάριστο χώρο διαβίωσης. Η κουζίνα διαθέτει παράθυρο και άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνι, όπως και το σαλόνι, προσφέροντας φυσικό φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο με παράθυρο για φυσικό αερισμό, δάπεδα από μαρμαροπλακάκι και παρκέ, καθώς και κουφώματα αλουμινίου. Η θέρμανση είναι κεντρική, ενώ έχει τοποθετηθεί πόρτα ασφαλείας για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η ύπαρξη μεγάλης αποθήκης 33 τ.μ., καθώς και δύο θέσεων στάθμευσης σε πιλοτή, στοιχεία που σπανίζουν στην περιοχή και προσθέτουν ιδιαίτερη αξία στο ακίνητο.
Βρίσκεται σε ήσυχη οικιστική ζώνη, πολύ κοντά σε σχολεία και με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, εξυπηρετούμενο από λεωφορειακές γραμμές. Απέχει περίπου 17 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή κατοικίας σε μία από τις πιο οργανωμένες περιοχές των βορείων προαστίων.