Classified id:
52597768
Category:
Land Plot
Price:
110.000 €
Location:
Serres prefecture » Serres » Ano kaminakia
Price per sqm:
€ 500 /sqm
Area:
220 sqm
Available from:
28/02/2026
Residential zone:
Residential
Facade length:
14 meters
Modified:
5 hours ago
Views:
149
Link:
www.plot.gr/52597768
Online Finance
Description
Γωνιακό οικόπεδο στις Σέρρες – Πώληση ή Αντιπαροχή
📍 Σέρρες, οδός Ουμβέρτου Αργυρού
Διατίθεται προς πώληση ή αντιπαροχή γωνιακό οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 220,21 τ.μ., σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση.
📌 ΚΑΕΚ: 441210816002
Το οικόπεδο βρίσκεται σε γωνιακή θέση, με άμεση πρόσβαση σε πεζόδρομο και ιδιαίτερα σημαντική ανοιχτωσιά προς το συγκρότημα του Δημοσίου Γυμνασίου – Λυκείου, καθώς και προς δημοτικό πάρκο που πρόκειται να δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα. Οι απαλλοτριώσεις για τη δημιουργία του πάρκου έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
🏗️ Δυνατότητα αντιπαροχής
Στο οικόπεδο υπάρχει δυνατότητα ανέγερσης σύγχρονης μικρής οικοδομής, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει:
• Δύο οροφοδιαμερίσματα, δύο (2) υπνοδωματίων έκαστο
• Μία μεζονέτα τριών (3) υπνοδωματίων με πατάρι
Στο πλαίσιο της αντιπαροχής, ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να κρατήσει ένα από τα δύο οροφοδιαμερίσματα των δύο (2) υπνοδωματίων.
✨ Η γωνιακή θέση, η ανοιχτωσιά, η άμεση επαφή με τον πεζόδρομο και η προοπτική δημιουργίας του δημοτικού πάρκου προσδίδουν στο ακίνητο ιδιαίτερη αξία και το καθιστούν εξαιρετική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση.
Η δυνατότητα δημιουργίας σύγχρονων και λειτουργικών κατοικιών, σε συνδυασμό με το σχολικό συγκρότημα και το μελλοντικό πάρκο, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ελκυστικό οικιστικό περιβάλλον.
📞 Για περισσότερες πληροφορίες, τεχνικά στοιχεία και εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλώ επικοινωνήστε.