Category:
Apartment
Location:
Athens - center » Attiki » Thimarakia
Price per sqm:
€ 2574 /sqm
Area:
101 sqm
Available from:
11/11/2024
Bedrooms:
2 bedrooms
Floor:
2nd
Construction year:
2025
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
1
Heat medium:
Natural gas
Energy class:
A+
Living rooms:
1
Kitchens:
1
Modified:
more than 2 months ago
Views:
27
Link:
www.plot.gr/50873779
Telephone:
Online Finance
Description
Κέντρο Αθήνας, Σεπόλια - Σκουζέ:
Στα Σεπόλια – Σκουζέ, διαθέτουμε με αποκλειστικότητα νεόδμητο, διαμπερές διαμέρισμα 101 τ.μ., προσόψεως, στον 2ο όροφο. Η κατοικία είναι φωτεινή, με σωστή διάταξη, και περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, καλύπτοντας άνετα τις ανάγκες μιας οικογένειας ή ενός απαιτητικού αγοραστή.
Η ποιότητα κατασκευής αποτυπώνεται στα υλικά και τον εξοπλισμό: πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες για αυξημένη θερμομόνωση και ηχομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα και κλιματισμό. Διαθέτει μεγάλες βεράντες, parking πιλοτής και αποθήκη, ενώ υπάρχει δυνατότητα η κουζίνα να σχεδιαστεί εξατομικευμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη.
Βρίσκεται πολύ κοντά σε μετρό και ηλεκτρικό, σε περιοχή που αναπτύσσεται σταθερά, και μόλις 5’ από το μελλοντικό αστικό πάρκο, στοιχείο που ενισχύει σημαντικά την προοπτική της. Τιμή: 260.000€ | Κωδικός: #ΤΣΓ0069.
Η αποκλειστικότητα δεν είναι περιορισμός· είναι προνόμιο. Your Exclusive Real Estate Advisor