Αριθμός αγγελίας:
49944957
Κωδικός ακινήτου:
1-1287
Τιμή:
420.000 €
Κατηγορία:
Μεζονέτα
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη - περιφ/κοί δήμοι » Καλαμαριά » Άγιος παντελεήμων
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 3065 /τ.μ.
Εμβαδόν:
137 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
10/11/2025
Υπνοδωμάτια:
3 υπνοδωμάτια
Έτος κατασκευής:
2022
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Ενεργειακή κλάση:
A+
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
43
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/49944957
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Κωδικός Ακινήτου: 1-1287
Διαμέρισμα Δ1
Στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη γοητευτική περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, βρίσκεται μία νεόδμητη και πολυτελής μεζονέτα 137τ.μ.(101 τ.μ. καθαρά) διαθέσιμη προς πώληση.
Αυτό το εντυπωσιακό ακίνητο, τοποθετημένο στον 7ο όροφο, εκτείνεται σε δύο επίπεδα και χαρίζει φανταστική θέα. Με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, εξασφαλίζει άνεση και οικονομία.
Η μεζονέτα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master, καθώς και μία ευρύχωρη σαλονοκουζίνα. Υπάρχει εσωτερική αποθήκη, ένα μπάνιο και δύο WC, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.
Κατασκευασμένη το 2025, η κατοικία είναι βαμμένη, διαθέτει σοφίτα, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και θωρακισμένη πόρτα.
Παρέχεται θέση στάθμευσης και ανήκει στην ενεργειακή κλάση A.
Τα δάπεδα από πλακάκι προσδίδουν κομψότητα και ευκολία στη συντήρηση. Αυτή η κατοικία είναι ιδανική για οικογένειες ή εργαζόμενους, προσφέροντας έναν άνετο και μοντέρνο τρόπο ζωής.
Τιμή: 420.000€
Για την υπόδειξη του ακινήτου απαιτείται υπόδειξη ταυτότητας και ΑΦΜ σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η αμοιβή του γραφείου μας είναι 2% Φ.Π.Α στις πωλήσεις και 1 ενοίκιο Φ.Π.Α στις μισθώσεις.
Όλες οι πληροφορίες έχουν αναρτηθεί βάσει των στοιχείων που μας έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Το βίντεο και το βίντεο 360° δεν αφορούν το συγκεκριμένο ακίνητο και περιλαμβάνονται αποκλειστικά για ενδεικτικούς σκοπούς.