Περιοχή:
Ν. κέρκυρας » Κέρκυρα » Χώρα κέρκυρας
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 5250 /τ.μ.
Εμβαδόν:
400 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
5 υπνοδωμάτια
Σύστημα θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Μπάνια:
8
Μέσο θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Ενεργειακή κλάση:
Υπό έκδοση
Τελευταία αλλαγή:
5 ημέρες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
5
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/49697721
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελής βίλα 400 τ.μ. στην περιοχή Κεφαλομάντουκο της Κέρκυρας, χτισμένη σε οικόπεδο 1.800 τ.μ. σε προνομιακή θέση με πανοραμική θέα στην πόλη και τη θάλασσα. Η κατοικία διαθέτει πέντε ευρύχωρα υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, άνετο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτική πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και γκαράζ.
Το Κεφαλομάντουκο, χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, συνδυάζει την ηρεμία και την ιδιωτικότητα με άμεση πρόσβαση στο λιμάνι της Κέρκυρας, το κέντρο της πόλης και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο του νησιού. Αυτό καθιστά τη βίλα ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για ένα πολυτελές καταφύγιο διακοπών.
Ένα ακίνητο εξαιρετικού σχεδιασμού και ποιότητας, προσφέρει άνεση, κομψότητα και εκπληκτική θέα σε μια από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες της Κέρκυρας.