Πωλείται παραθαλάσσιο διαμέρισμα 78 τ.μ. στους Μύλους Λέρνα, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την πόλη του Ναυπλίου, στον 1ο όροφο συγκροτήματος κατοικιών, σε άριστη κατάσταση και με πλεονεκτική θέση μόλις 100 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας άνετη διαβίωση και εύκολη πρόσβαση στην πόλη, διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνα-καθιστικού-τραπεζαρίας με πρόσβαση σε μεγάλο μπαλκόνι, δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μπάνιο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, ηλεκτρικά ρολά, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, ένα κλιματιστικό, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και πόρτα ασφαλείας, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν παραθαλάσσια κατοικία κοντά στο Ναύπλιο με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και τις τοπικές υπηρεσίες.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Αλέξανδρος Μιχαήλ - Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6934 737 831 - Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 - www.argolida-realestate.com -
[email protected].
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.