Αριθμός αγγελίας:
49009622
Κωδικός ακινήτου:
18273728
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη - περιφ/κοί δήμοι » Ελευθέριο-κορδελιό » Νέο κορδελιό
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 5.24 /τ.μ.
Εμβαδόν:
105 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
20/09/2025
Υπνοδωμάτια:
3 υπνοδωμάτια
Όροφος:
2ος
Έτος κατασκευής:
2005
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση:
Γ
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
333
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/49009622
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Μεγάλο διαμέρισμα σε άριστη κατάσταση προς ενοικίαση. Βρίσκεται στο 2ο όροφο μικρής ιδιόκτητης οικοδομής στο Κορδελιό, σε καλή τοποθεσία. Χάρη στην τοποθεσία στην οποία βρίσκεται είναι κοντά στο κέντρο του Κορδελιού, με άμεση πρόσβαση στην αγορά, σε σχολεία, τράπεζες, υπηρεσίες, συγκοινωνία κλπ. Επίσης, η θέση στην οποία βρίσκεται δίνει άμεση και εύκολη πρόσβαση στην Περιφερειακή οδό και στην οδό Μοναστηρίου.
Το διαμέρισμα διαθέτει 3 δωμάτια εκ των οποίων η κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά μεγάλη και τα 2 δωμάτια κανονικά. Η ενιαία σαλοκουζίνα που έχει είναι αρκετά μεγάλος χώρος ενώ τα έπιπλα της κουζίνας είναι καλής ποιότητας και είναι πλήρης με ηλεκτρικές συσκευές.
Η αυτόνομη θέρμανση του διαμερίσματος γίνεται με πετρέλαιο (με ωρομέτρηση) ενώ στο σαλόνι υπάρχει τζάκι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την ομορφιά όσο και για επιπλέον θέρμανση.
Το διαμέρισμα έχει ανατολικό προσανατολισμό και είναι διαμπερές. Στο εμπρός μεγάλο μπαλκόνι υπάρχουν τέντες και στο πίσω συγκεκριμένη θέση για το πλυντήριο. Επίσης, υπάρχει και αποθήκη αλλά και χώρος στάθμευσης οχήματος.