Κατηγορία:
Μεζονέτα
Περιοχή:
Αθήνα - βόρεια προάστια » Νέο ψυχικό » Άγιος γεώργιος
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 4086 /τ.μ.
Εμβαδόν:
115 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
3 υπνοδωμάτια
Έτος κατασκευής:
1975
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
2
Μέσο θέρμανσης:
Αντλία θερμότητας
Ενεργειακή κλάση:
Δ
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
10
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/49003701
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
🌟 Νέο Ψυχικό – Μοναδική Μεζονέτα 115 τ.μ. με Ιδιωτική Ταράτσα 🌟
Στο πολυπόθητο Νέο Ψυχικό, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Εθνικής Άμυνας, διατίθεται προς πώληση εντυπωσιακή μεζονέτα 115 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη το 2025 και επιπλωμένη με σύγχρονη αισθητική και κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρικές συσκευές. Το ακίνητο βρίσκεται σε διπλοκατοικία και αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα, προσφέροντας υψηλή άνεση και λειτουργικότητα.
🔹 Διαρρύθμιση
Ισόγειο: Χώρος υποδοχής/γκαρνταρόμπα.
1ος όροφος: Ενιαίος χώρος σαλονιού–τραπεζαρίας–κουζίνας (open plan) με δύο μπαλκόνια, δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπάνιο.
2ος όροφος: Τρίτο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο – ιδανικό για master bedroom ή γραφείο – και εντυπωσιακή ιδιωτική ταράτσα 70 τ.μ., πλήρως επιπλωμένη, ιδανική για χαλάρωση ή φιλοξενία.
🔹 Εξοπλισμός & Παροχές
Αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας και fan coils
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Προεγκατάσταση συναγερμού
Θυροτηλεόραση
Σύγχρονα κουφώματα με διπλά τζάμια
💡 Επιπλέον Δυνατότητα
Στο ίδιο κτίριο διατίθεται προς πώληση και η κάτω μεζονέτα, προσφέροντας την επιλογή αγοράς ολόκληρης της διπλοκατοικίας για ιδιοκατοίκηση ή επενδυτική εκμετάλλευση.
📍 Η τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά εξαιρετική επιλογή, κοντά σε σχολεία, αγορές, εστίαση και μέσα μεταφοράς, σε μία από τις πιο ζωντανές και περιζήτητες περιοχές της Αθήνας.