Κατηγορία:
Αγροτεμάχια
Περιοχή:
Εβρος » Σαμοθράκη » Κατσαμπάς
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 6.0 /τ.μ.
Εμβαδόν:
4.500 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
21/01/2025
Τελευταία αλλαγή:
1 μήνας πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
26
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/48421066
Τηλέφωνο:
6936806114
Online Χρηματοδότηση
Ποσό δανείου
15.000
€
Μηνιαία δόση
--€
500 €
15.000 €
15.000 €
Η χρηματοδότηση παρέχεται από την tbi bank και όχι από τον τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.
Το τελικό επιτόκιο προσωποποιείται και μπορεί να διαφέρει.
Προσωπικό δάνειο έως 15,000 EUR
Κατάθεση χρημάτων άμεσα στον Ελληνικό τραπεζικό σου λογαριασμό
Χρηματοδότηση για ό,τι χρειάζεσαι - Ανακαίνιση, μετακόμιση, εξοπλισμός ή άλλες ανάγκες - εσύ αποφασίζεις πού θα αξιοποιήσεις το ποσό
Σταθερό επιτόκιο από 9.9%. Ξέρεις από την αρχή τι πληρώνεις
Χωρίς προκαταβολή, χωρίς εγγύηση
Περιγραφή
Πωλείται Αγροτεμάχιο 4,5 στρεμμάτων περίπου, στον Κατσάμπα Σαμοθράκης
Στην περιοχή Κατσάμπας της Σαμοθράκης, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο περίπου 4,5 στρεμμάτων. Το ακίνητο προσφέρει μοναδική θέα και απολαμβάνει δυτικό προσανατολισμό, ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και φυσικό περιβάλλον. Η τοποθεσία του αγροτεμαχίου προσφέρει εύκολη πρόσβαση και είναι ιδανική για αγροτική ή τουριστική εκμετάλλευση.
Κωδικός Ακινήτου: 10705
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 6936806114, 6932382861 ή στο σταθερό του γραφείου μας 25510 33817.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Akinita Ouzounidis δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες σε όσους θέλουν να αγοράσουν, πουλήσουν ή νοικιάσουν ακίνητα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στην τοπική αγορά ακινήτων. Αν αναζητάτε αξιόπιστους μεσίτες στην Αλεξανδρούπολη, είμαστε εδώ για εσάς!