Category:
Apartment
Location:
Athens - south » Palaio faliro » Amfithea
Price per sqm:
€ 3750 /sqm
Area:
48 sqm
Available from:
01/07/2025
Bedrooms:
1 bedrooms
Floor:
Ground floor
Construction year:
1972
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
1
Heat medium:
Without heating
Energy class:
C
Kitchens:
1
Modified:
1 month ago
Views:
18
Link:
www.plot.gr/47661040
Telephone:
+30
2111041100
Online Finance
Loan amount
15.000
€
Monthly amount
449.08€
500 €
15.000 €
15.000 €
Financing is provided by tbi bank and not from the property owner.
Final interest rate will be defined based on the applicant’s profile and may differ.
Amount up to 15,000 EUR
Money to Your bank account in any bank rapidly
Financing for whatever you need - Renovation, moving, equipment or other needs - you decide where to use the amount
Fixed interest rate from 9.9%. You know from the beginning what you are paying
No down payment, no collateral required
Description
Παλαιό Φάληρο διαμέρισμα 48τ.μ. ισογείου με αυλή . Σαλόνι ενιαίο με κουζίνα 1 υπνοδωμάτιο 1 μπάνιο με ντουζιέρα , εξαιρετικά λειτουργικοί χώροι .
Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Είναι μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Επίσης είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Το Παλαιό Φάληρο είναι Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.