Στην καρδιά της όμορφης Αργολίδας, ανάμεσα στους παραθαλάσσιους οικισμούς Μύλους και Κιβέρι, προσφέρεται προς πώληση μια παραδοσιακή πέτρινη μονοκατοικία, ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αυθεντικότητα, γαλήνη και εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα. Το ακίνητο βρίσκεται στη Λέρνα, μόλις 2,5 χιλιόμετρα από τις οργανωμένες παραλίες του Κιβερίου και των Μύλων, σε μια ήσυχη τοποθεσία με απεριόριστη θέα στο φυσικό τοπίο και απόλυτη επαφή με τη φύση.
Η κατοικία έχει συνολική επιφάνεια 95 τ.μ., εκτείνεται σε δύο επίπεδα με εξωτερική πέτρινη σκάλα και βρίσκεται εντός οικοπέδου 1.400 τ.μ., προσόψεως στην παλαιά επαρχιακή οδό Άργους – Τρίπολης. Το ακίνητο είναι φωτεινό, ευάερο και ευήλιο, με νότιο προσανατολισμό, ενώ διαθέτει αποθήκη 25 τ.μ., κήπο, χώρο στάθμευσης για 10 οχήματα και υπόλοιπο δόμησης περίπου 300 τ.μ., προσφέροντας δυνατότητες μελλοντικής επέκτασης.
Το σπίτι διατηρεί τον παραδοσιακό του χαρακτήρα, με αυθεντικά ξύλινα κουφώματα και δάπεδα από τσιμέντο και ξύλο, και χρήζει γενικής ανακαίνισης. Στο ισόγειο υπάρχει ένας ενιαίος μεγάλος χώρος με ξεχωριστή μικρή αποθήκη, ενώ στον επάνω όροφο βρίσκονται τρία δωμάτια. Δεν διαθέτει εσωτερική κουζίνα ή μπάνιο, γεγονός που επιτρέπει στον νέο ιδιοκτήτη να διαμορφώσει τους χώρους από την αρχή, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και το δικό του στυλ.
Η τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της περιοχής και απέχει μόλις 14 χιλιόμετρα από το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο και περίπου 60 χιλιόμετρα από τον προαστιακό σταθμό της Κορίνθου, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για μόνιμη διαμονή.
Το Κιβέρι, σε κοντινή απόσταση, είναι ένας ζωντανός παραθαλάσσιος οικισμός που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική γοητεία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ταβέρνες δίπλα στο κύμα, καφέ, μίνι μάρκετ και φιλόξενη ατμόσφαιρα όλο τον χρόνο.
Το ακίνητο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια αυθεντική ελληνική κατοικία με χαρακτήρα και προοπτικές, λίγα μόλις λεπτά από τη θάλασσα.
Skouras Real Estate
#1 Ελληνική Μεσιτική Εταιρεία στην Πελοπόννησο
4 Γραφεία: Ναύπλιο | Καλαμάτα | Κόρινθος | Πορτοχέλι
3000+ Ακίνητα | 18+ Έτη Εμπειρίας | Υποστήριξη σε 5 Γλώσσες
🥇 Marketing & Website - European Property Awards 2020
🥇 Τεχνικές Marketing & Ανάπτυξη - ΕΠΠΑ 2022 & 2024
Τηλεφωνικό Κέντρο: 27520-29529
Κινητό: 6947793900
Email:
[email protected]
Υπεύθυνος Ακινήτου: Μάριος Σκούφης
🔎 Περισσότερα από 3.000 ακίνητα διαθέσιμα στο: www.skourasrealestate.gr
📌 Σημείωση:
Οι πληροφορίες των ακινήτων βασίζονται σε στοιχεία που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η Skouras Real Estate δε φέρει ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες.
Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Οι τοποθεσίες στους χάρτες είναι κατά προσέγγιση.