Κατηγορία:
Επιχειρηματικό Κτίριο
Περιοχή:
Αθήνα - κέντρο » Κολωνός - κολοκυνθούς » Ακαδημία πλάτωνος
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 2765 /τ.μ.
Εμβαδόν:
235 τ.μ.
Έτος κατασκευής:
2010
Σύστημα θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Χώροι:
0
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Ενεργειακή κλάση:
Ε
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
27
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/46488953
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Στον Κολωνό Αττικής, πωλείται επαγγελματικό κτίριο, κατάλληλο για μετατροπή για golden visa.
Το κτίριο είναι 235 τμ και αποτελείται από υπόγειο 130 τμ, ισόγειο 30 τμ με πυλωτή και 1ο όροφο των 75 τμ. Διαθέτει όμως οικοδομική άδεια για να ανεγερθούν επιπλέον 4 όροφοι, στο σύνολο 5, συν ένα δώμα. Κατασκευάστηκε το 2010 και διαθέτει επαγγελματικό ασανσέρ. Από τον 1ο όροφο έχει ορατότητα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Η θέρμανση είναι φυσικού αερίου.
Βρίσκεται σε περιοχή με άλλα επαγγελματικά ακίνητα και πολύ κοντά στο άλσος του Πλάτωνα και στο ψηφιακό μουσείο. Επίσης βρίσκεται ανάμεσα στην Εθνική οδό προς Λαμία και στην Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου και το ΚΤΕΛ του Κηφισού είναι στα 50 μέτρα.
Η περιοχή είναι πολύ ήσυχη και μπροστά στο κτίριο υπάρχει πεζόδρομος. Επειδή βρίσκεται δίπλα στην οδό Αντιγόνης, το ακίνητο θα αποκτήσει μια υπεραξία κατόπιν της διάνοιξης της λεωφόρου, που είναι στα άμεσα σχέδια της Περιφέρειας και του Δήμου.