Category:
Maisonette
Location:
Thessaloniki - suburbs » Thermi » Plagiari
Price per sqm:
€ 2023 /sqm
Area:
173 sqm
Available from:
12/04/2023
Bedrooms:
3 bedrooms
Construction year:
2003
System of heating:
Without heating
Bathrooms:
2
Heat medium:
Without heating
Energy class:
Exempt
Living rooms:
2
Kitchens:
2
Modified:
more than 2 months ago
Views:
60
Link:
www.plot.gr/46338152
Telephone:
Online Finance
Description
Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, διατίθεται προς πώληση μεζονέτα 173 τ.μ. κατασκευής του 2003 σε οικόπεδο έκτασης 6.250 τ.μ. Αποτελείται από 4 επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα, ημιυπόγειο όπου υπάρχει λεβητοστάσιο, πρώτο επίπεδο όπου διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, 2ο επίπεδο με σαλοκουζίνα και 1 μπάνιο και στο τελευταίο επίπεδο - σοφίτα με 1 δωμάτιο & wc.
Στην παρούσα φάση είναι ημιτελής (στη φάση της τοιχοποιίας). Παραδίδεται αποπερατωμένη με διαμορφωμένο τον περιβάλλοντα χώρο και τοποθέτηση πισίνας κοινής χρήσης. Στο συγκρότημα υπάρχουν άλλες 3 πανομοιότυπες μεζονέτες οι οποίες διατίθενται προς πώληση στην ίδια τιμή έκαστη.
Στα πλεονεκτήματα των ακινήτων εντάσσεται η φανταστική θέα μέχρι τον Θερμαϊκό κόλπο και τον Όλυμπο. Είναι ιδανικές για οικογένειες ή εργαζόμενους καθώς υπάρχει ανοικοδόμηση στην περιοχή και είναι πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα πώλησης όλου το οικοδομήματος στην παρούσα ημιτελή φάση στις 550,000 €.