Διαμέρισμα ρετιρέ 2 υπνοδωματίων προσόψεως,διαμπερές στον 8ο όροφο πολυκατοικίας 16 συνολικά διαμερισμάτων η οποία είναι αυτόνομη χωρίς να εφάπτεται σε διπλανά κτήρια με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.Βρίσκεται δίπλα στον υπο κατασκευή νέο σταθμό Ελικώνος του μετρό γραμμή 4.To κτήριο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με το νέο αντισεισμικό κανονισμό και με προδιαγραφές iso. Εκτός των άλλων διαθέτει σύστημα πυρανίχνευσης και οπτικές ίνες.
Ο ανελκυστήρας ξεκινάει απο το υπόγειο -1 όπου βρίσκεται και το αυτόνομο πάρκιν-αποθήκη 20τμ με ηλεκτρική γκαραζόπορτα . (Υπάρχει δυνατότητα πώλησης και 2ου πάρκιν για όποιον θα το χρειασθεί).Το σαλόνι αποτελείται απο τεράστιο χώρο με τζάκι και άνοιγμα 4μ με επάλληλα αλουμίνια και διπλά τζάμια με πρόσβαση στην κεντρική βεράντα των 20τ.μ. Η κουζίνα είναι ευρύχωρη με πρόσβαση σε ατομικό μπαλκόνι με πόρτα και παράθυρο.Τα υνοδωμάτια είναι ευρύχωρα με δεκάφυλλες ντουλάπες και έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι με πόρτα και παράθυρο.
Εκτός των άλλων διαθέτει κεντρικό μπόιλερ 3πλής ενέργειας που παρέχει ζεστό νερό στο διαμέρισμα όλο το 24ωρο με πολύ χαμηλό κόστος. Υπάρχουν κλιματιστικά σε όλους τους χώρους και εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Ηλεκτρικές τέντες με τηλεχειρισμό, σύστημα συναγερμού,μεγάλο μπάνιο με παράθυρο,ντουζιέρα υδρομασάζ και μπανιέρα. Δρύινα δάπεδα σε όλους τους χώρους εκτός απο το μπάνιο και το wc. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και δεν χρειάζεται ανακαίνηση.Ιδανική περίπτωση και για επένδυση με μίσθωση.Διαθέτει ταυτότητα κτιρίου, έτοιμο προς μεταβίβαση. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης χωρίς την θέση στάθμευσης στην τιμή των 310.000€. Δεκτά τραπεζικά δάνεια.
Διαθέσιμο ΑΜΕΣΑ., τιμή 360.000€.
Χώρος Διαφήμισης
Ιδιαιτερότητες
Parking
Ανελκυστήρας
Αποθήκη
Διαμπερές
Διπλά τζάμια
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Θέα
Κήπος
Κατοικίδια ευπρόσδεκτα
Κλιματιστικό
Μπαλκόνι
Μπανιέρα
Νεόδμητο
Νυχτερινό ρεύμα
Πολυτελές
Πρόσοψης
Πόρτα ασφαλείας
Ρετιρέ
Σίτες
Συναγερμός
Τέντα
Τζάκι
Φωτεινό
Χωρίς μεσιτική αμοιβή
Τοποθεσία αγγελίας
Ιδιώτης
Μην στείλεις προκαταβολή εάν δεν δεις πρώτα το ακίνητο
Ιδιώτης
Αθήνα - Δυτικά Προάστια » Γαλάτσι
Επικοινωνία
Χώρος Διαφήμισης
350.000 €
Ιδιώτης
Αθήνα - Δυτικά Προάστια » Γαλάτσι » Περιβόλια
Ιδιώτης