Κωδικός ακινήτου: 13083 - Λεβίδι Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2009 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, θέα σε βουνό, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 88000 μέτρα - Τιμή: 450.000 € Σε έναν γραφικό και ήσυχο οικισμό, με εξαιρετική αρχιτεκτονική πολιτιστικής κληρονομιάς, πωλούνται δύο κύρια κτίρια, το καθένα εκ των οποίων φιλοξενεί δύο αυτόνομα διαμερίσματα, προσφέροντας πολλές δυνατότητες χρήσης και ανάπτυξης. Το πρώτο κτίριο περιλαμβάνει ένα ενιαίο διαμέρισμα 54 τ.μ. με υπέροχο τζάκι στο σαλόνι, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία. Στον επάνω όροφο, η σοφίτα 20 τ.μ. φιλοξενεί ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με εκπληκτική θέα στον περιβάλλοντα χώρο. Στο ισόγειο, το κύριο μπάνιο εξυπηρετεί τον πρώτο όροφο, ενώ υπάρχει και ένα μικρότερο μπάνιο στον επάνω όροφο για τη σοφίτα. Το διπλανό στούντιο (26 τ.μ.), με ανεξάρτητη είσοδο, έχει ολοκληρωθεί εξωτερικά, ενώ το εσωτερικό του παραμένει ατελές και χρησιμοποιείται προς το παρόν ως αποθήκη. Αυτό προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για μελλοντική μετατροπή σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Το παρακείμενο κτίριο, με εμβαδό 100 τ.μ., φιλοξενούσε αρχικά στάβλους, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε δίχωρο ξενώνα. Η αρχιτεκτονική του χώρου διατηρεί τις τοξωτές γραμμές, δημιουργώντας έναν μοναδικό εσωτερικό χώρο που ανοίγει σε μία υπέροχη βεράντα με θέα σε όλο το γύρω τοπίο. Στον επάνω όροφο του ίδιου κτιρίου, το κύριο διαμέρισμα των 111 τ.μ. περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας, και προσφέρει καταπληκτική θέα από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια του. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μπάνιο επισκεπτών και οικογενειακό μπάνιο, με επιπλέον χώρο σοφίτας που μπορεί να διαμορφωθεί σε δύο επιπλέον υπνοδωμάτια. Ανάμεσα στα κτίρια, οι αυλές προσφέρουν όμορφους και ήσυχους χώρους για απόλαυση της υπαίθρου, ιδανικούς για χαλάρωση ή ψυχαγωγία. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, μόλις 20 λεπτά από το Χειμερινό Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και την πόλη της Τρίπολης. Επιπλέον, η απόσταση από την Αθήνα και το διεθνές αεροδρόμιο είναι μόλις δύο ώρες οδικώς, κάνοντάς το ιδανικό για πολυτελή διαμονή καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Το ακίνητο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για δημιουργία boutique ξενοδοχείου ή πολυτελών διαμερισμάτων για ενοικίαση, προσφέροντας τη δυνατότητα για αποδοτική επιχείρηση στην καρδιά μιας περιοχής με φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Susan Relph | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp / viber): +30 6943 609 024 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com |
[email protected]
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.