Αυτή η ανεξάρτητη μεζονέτα 130 τ.μ. στα Βριλήσσια προς Ενοικίαση είναι μια αληθινή ευκαιρία. Σε περίπου 1 km απο το σταθμό μετρό Δ. Πλακεντίας, αποκαλύπτεται ενας ζεστός και λειτουργικός χώρος με άριστη διαρρύθμιση 2 επιπέδων. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή, με αρκετό πράσινο, στον 2ο & 3ο όροφο (που συνδέονται με εσωτερική σκάλα) και είναι value for money για το location και τους χώρους του. Αποτελεί θελκτικό κίνητρο για όλους επαγγελματίες με βάση τα κριτήρια της περιοχής. Έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και περιλαμβάνει κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια (ένα ανά όροφο) θέρμανση με λέβητα Φ.Α. και πρόσφατα αγορασμένα A/C inverter 24k BTU. Επίσης διαθέτει τέντες που προσφέρουν σκίαση και προστασία από τον ήλιο τις ζεστές μέρες. Τα δάπεδα είναι με πλακάκι και στα υπνοδωμάτια υπάρχει ξύλο, προσδίδοντας αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς. Αυτή η ηλιόλουστη φωτεινή μεζονέτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν έναν άνετο cozy χώρο σε μια από τις πιο πράσινες περιοχές των Βριλησσίων. Εάν αναζητάτε άμεσα το ιδανικό ακίνητο για εσάς , μην παραλείψετε να έχετε και μια τυπική προκαταβολή κλεισίματος .
Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσοι επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν από την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Ένδειξης.
Τέλος, ρωτήστε τον Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η εταιρεία του ομίλου μας, «Resolutions - Renovations». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό μας site: https://solutionsgroup.gr/ Σ.ΜΥ.