Αριθμός αγγελίας:
45286101
Κωδικός ακινήτου:
694
Τιμή:
350.000 €
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Πειραιάς » Καστέλλα
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 3608 /τ.μ.
Εμβαδόν:
97 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
3 υπνοδωμάτια
Όροφος:
2ος
Έτος κατασκευής:
2005
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
2
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση:
Β
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
79
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/45286101
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελές διαμέρισμα επιφάνειας 97 τ.μ. στην Καστέλλα.
Βρίσκεται στο 2ο όροφο μιας περιποιημένης πολυκατοικίας και αποτελείται από σαλόνι με ενιαία τραπεζαρία, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και WC.
Ο χώρος του σαλονιού και της τραπεζαρίας είναι άνετος και πολύ φωτεινός, με κύριο χαρακτηριστικό του το όμορφο ενεργειακό τζάκι. Εχει μεγάλες μπαλκονόπορτες που ανοίγονται σε μία μεγάλη βεράντα με τέντες στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.
Στη συνέχεια της σαλονοτραπεζαρίας βρίσκεται η open-plan κουζίνα, η οποία είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνες γραμμές και εφοδιασμένη με πολλά ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους.
Προχωρώντας προς το βάθος του σπιτιού συναντάμε τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθένα εκ των οποίων έχει δική του μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα. Το ένα εκ των υπνοδωματίων είναι master και έχει το δικό του μπάνιο με μεγάλη χριστή ντουζιέρα.
Τέλος, υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα μα υδρομασάζ.
Το διαμέρισμα ζεσταίνεται μέσω αυτόνομης θέρμανσης πετρελαίου, ενώ περιλαμβάνει και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Είναι κατασκευασμένο το 2005 και είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Διαθέτει πατώματα επενδυμένα με πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σήτες σε όλα τα παράθυρα, και πόρτα ασφαλείας.
Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται θυροτηλεόραση και σύστημα συναγερμού.
Περιλαμβάνει επίσης μία θέση στάθμευσης στην πιλοτή της πολυκατοικίας και μία αποθήκη.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Πασαλιμάνι. Εχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Πειραιά ε τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τα αμέτρητα σημεία διασκέδασης και ενδιαφέροντος.
Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και επαγγελματική χρήση.