Κωδικός ακινήτου: 2-138 - Κασσάνδρα Άφυτος  ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ    επιπλωμένη γκαρσονιέρα/studio  στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ.  . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο,   μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2020 με ενεργειακή κλάση Α+ και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη,  κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, κάμερες, υποδοχή με θυρωρό απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα  απόσταση από χωριό 10 μέτρα   - Τιμή: 180 €  Το Vrachos Lofts είναι ένα κατάλυμα με θέα στη θάλασσα και δωρεάν WiFi. Βρίσκεται σε καλή τοποθεσία στην Άφυτο, σε μικρή απόσταση από Παραλία Βάρκες, Παραλία Άφυτος και Παραλία Λιόση.
Οι μονάδες προσφέρουν κλιματισμό και διαθέτουν βεράντα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα μπάνιου. Σε όλες τις μονάδες προσφέρεται μπαλκόνι με θέα στην πόλη.
Στο Vrachos Lofts προσφέρεται υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Το σημείο ενδιαφέροντος Σπήλαιο και Μουσείο Πετραλώνων Χαλκιδικής είναι προσβάσιμο σε 41 χλμ από το Vrachos Lofts. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 73 χλμ από το Vrachos Lofts. Ο Γιώργος Ντούβας ξεκίνησε το 2006 στη Θεσσαλονίκη και δημιούργησε την George Douvas Design, η οποία δραστηριοποιείτε στο χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης και αναλαμβάνει έργα σε χώρους μαζικής εστίασης (café, bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία) αλλά και ιδιωτικά έργα (κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, και άλλα) με μία συγκεκριμένη σχεδιαστική πρόταση:
"Η ανάδειξη και αναβάθμιση της μορφής των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων επιτυγχάνετε μέσα από την λειτουργική τους λιτότητα".
Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιεί τα νέα υλικά και τις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές τους διότι πιστεύει, αφενός ότι προσφέρουν άπειρες δυνατότητες δημιουργικής σχεδίασης και αφετέρου εξασφαλίζουν την ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας και του αναλογικά χαμηλού κόστους κατασκευής.
Στόχος του είναι να δημιουργεί δυνατούς χώρους που αποπνέουν αισθήματα οικειότητας αλλά και εντυπωσιασμού παράλληλα.
Σήμερα και στην κατεύθυνση αυτή, μερικά από τα έργα της είναι:
Village Center of Thessaloniko – Athens
Venue Club
Privilege Club
Miss Denim
Piaggio
Vrachos  Loft, 
Afytos Loft
OKKIO Beach Bar
OKKIO Hotel
www.douvas.com