Προς Πώληση: Οικόπεδο στην Ερμιόνη - Αργολίδας, εμβαδού 10.783 τ.μ., προσφέροντας εξαιρετικές προοπτικές για αγροτική, οικιστική ή επαγγελματική ανάπτυξη. Το ακίνητο είναι εκτός σχεδίου πόλεον, άρτιο και οικοδομήσιμο, με επίπεδο ανάγλυφο και εξαιρετική διάταξη. Με θέα θάλασσα και σε απόσταση 500 μ από τοαπο παραλια. Το οικόπεδο είναι διαμπερές, με πρόσοψη σε δύο δρόμους και συνολικό βάθος περίπου 200 μέτρων. Υπάρχει η δυνατότητα να χωριστεί σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, έκτασης περίπου 5.000 τ.μ. το καθένα. Κάθε τμήμα θα διαθέτει άμεση πρόσβαση σε δρόμο, με πρόσοψη περίπου 50 μέτρων, καθιστώντας το ιδανικό για μελλοντική αξιοποίηση.
Το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο και διαθέτει παροχή ρεύματος και γεώτρηση, στοιχεία που το καθιστούν έτοιμο για άμεση χρήση. Επιπλέον, η καλλιέργεια 800 ροδιών και 70 συκιών προσφέρει εξαιρετική προοπτική για αγροτική εκμετάλλευση ή συμπληρωματική εισοδηματική δραστηριότητα.
Στο οικόπεδο υπάρχει κτίσμα 70 τ.μ., το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί ως κατοικία, αποθηκευτικός χώρος ή υποδομή υποστήριξης για αγροτική ή τουριστική χρήση. Η χρήση γης είναι καλλιεργήσιμη, καθιστώντας το κατάλληλο για ποικίλες δραστηριότητες, όπως κατασκευή κατοικίας, δημιουργία ενοικιαζόμενων δωματίων ή αγροτική ανάπτυξη.
Η τοποθεσία του είναι εξαιρετικά προνομιακή, καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, παραλία, σχολεία, εκκλησία, λαϊκή αγορά, super market, εμπορικό κέντρο, εστιατόρια, λιμάνι και χώρους αναψυχής. Η εγγύτητα σε σημεία ενδιαφέροντος και η εύκολη πρόσβαση το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για ιδιωτική χρήση όσο και για επενδυτικά σχέδια.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Goutos Properties.
Τηλέφωνο: 2109715711
Email:
[email protected]
Website: www.goutos.gr