Στην περιοχή Βάρη-Βάρκιζα Ασύρματος Αλίανθου, προσφέρεται προς πώληση μονοκατοικία 4 επιπέδων, με κωδικό ακινήτου 47743. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 450 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 610 τ.μ. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 3 μπάνια και 2 WC. Κατασκευάστηκε το 2002 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πάρκινγκ, αποθήκη, κήπο, τζάκι, A/C, τέντες, playroom, εσωτερική σκάλα και βεράντες. | UNION PROPERTIES +30 2108970044 - +30 6949613181, https://www.union-properties.gr/, email:
[email protected]
| Η Union Properties καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή έγκυρων και επικαιροποιημένων πληροφοριών σχετικά με τα ακίνητα που προβάλλονται, καθώς και για την επαλήθευση των στοιχείων που παρέχονται από τους ιδιοκτήτες/πωλητές. Ωστόσο, δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, παραλείψεις ή μεταβολές στις πληροφορίες αυτές, εφόσον δεν έχει προηγηθεί σχετική έγγραφη ενημέρωση από τους πωλητές.
Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματική τοποθεσία.
Σύμφωνα με τον Ν. 4072/11-4-2012 (ΦΕΚ 86 Α’), για την υπόδειξη οποιουδήποτε ακινήτου απαιτείται η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. του ενδιαφερόμενου.