Κατηγορία:
Αγροτεμάχια
Περιοχή:
Χαλκιδική » Καλλικράτεια » Λάκκωμα
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 12 /τ.μ.
Εμβαδόν:
9.720 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
20/12/2024
Ζώνη:
Αγροτική ζώνη
Απόσταση από την θάλασσα (μέτρα):
8.000 μέτρα
Τελευταία αλλαγή:
1 μήνας πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
23
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/43036053
Τηλέφωνο:
6945869249
Περιγραφή
ΛΑΚΚΩΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΠΩΛΕΙΤΑΙ Αγροτεμάχιο 9.720 τ.μ, αμφιθεατρικό, με εξαιρετική θέα Θάλασσα και Όλυμπο πολύ κοντά στον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονικής-Μουδανιών και το βιοτεχνικό πάρκο της περιοχής.
Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών επενδυτική πρόταση για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, φωτοβολταικά, κέντρο αποκατάστασης κλπ.
Βρίσκεται σε καλό σημείο παρέχοντας άμεση και εύκολη πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη, στο αεροδρόμιο και στη Χαλκιδική. Είναι σε κοντινή απόσταση από τον οικισμό και βρίσκεται πάνω στον δρόμο. Απόσταση απο τη θάλασσα 8000, Επενδυτικό, Ζώνη Αγροτική, Θέα, Κατάλληλο για αγροτική χρήση, Κατάλληλο για επαγγλεματική χρήση, Κλίση Επικλινές, Οικοδομήσιμο, Προσανατολισμός Δυτικομεσημβρινός, Πρόσβαση Χωματόδρομος (G&G Κωδικός: Α-331)