Πολυτελές Διώροφο Ρετιρέ με Πανοραμική Θέα στο Ενετικό Λιμάνι Ηρακλείου.
Στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ηρακλείου, στη λεωφόρο 25ης Αυγούστου και στη συμβολή με την οδό Λοχαγού Μαρινέλλη, προσφέρεται προς πώληση ένα μοναδικό διώροφο ρετιρέ συνολικής καθαρής επιφάνειας 231 τ.μ., τοποθετημένο στον 3ο και 4ο όροφο διατηρητέου νεοκλασικού κτηρίου.
Η λεωφόρος 25ης Αυγούστου θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, καθώς συνδέει το Ενετικό Λιμάνι με την Πλατεία Λιονταριών. Σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκονται η Βασιλική του Αγ. Μάρκου, η Λότζια (Δημαρχείο), το Αρχαιολογικό Μουσείο Κρήτης, το Ιστορικό και το Φυσικής Ιστορίας, αλλά και η μαρίνα. Η τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει εξαιρετική προβολή και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, το λιμάνι και το φρούριο Κούλε.
Το ρετιρέ καταλαμβάνει τα δύο τελευταία επίπεδα και είναι πλήρως ανεξάρτητο. Στον 4ο όροφο αναπτύσσονται οι βασικοί χώροι καθημερινής χρήσης: δύο καθιστικά, τραπεζαρία, κουζίνα με βοηθητικούς χώρους, γραφείο, ένα μπάνιο, δωμάτιο επισκεπτών, μπαρ και μεγάλη βεράντα με χτιστό BBQ και τζακούζι. Ο 3ος όροφος φιλοξενεί την κυρίως κρεβατοκάμαρα (με en-suite μπάνιο και dressing room), δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, μπάνιο και χώρο με εντοιχισμένες βιβλιοθήκες και ντουλάπες.
Το ακίνητο διαθέτει πολυτελή χαρακτηριστικά: δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ, φωτισμό με τηλεχειρισμό, ενσωματωμένο ηχοσύστημα, πτυσσόμενη οθόνη προβολής (home cinema), σύστημα θέρμανσης/ψύξης με fan coils σε όλους τους χώρους, καθώς και εσωτερική σκάλα και πρόσβαση με ασανσέρ.
Το κτήριο έχει αντισεισμικές προδιαγραφές, ενώ η πρόσοψή του έχει χαρακτηριστεί διατηρητέα από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Μία εξαιρετική πρόταση τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση σε ένα από τα πιο ιστορικά και προβεβλημένα σημεία του Ηρακλείου.
📍 Τιμή: 1.199.000 €
📞 ABC Properties – +30 6943 224422 | ✉
[email protected]
🌐 www.abcproperties.gr