Κατηγορία:
Μεζονέτα
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη - κέντρο » Ανάληψη
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 2636 /τ.μ.
Εμβαδόν:
110 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
15/06/2023
Υπνοδωμάτια:
2 υπνοδωμάτια
Έτος κατασκευής:
2023
Σύστημα θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Μπάνια:
2
Μέσο θέρμανσης:
Χωρίς θέρμανση
Ενεργειακή κλάση:
Β
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
1 μήνας πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
62
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/40782283
Τηλέφωνο:
2310865865
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 99-1965 – ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε νεόδμητη οικοδομή δύο μεζονέτες στον 7όροφο. Συνολική επιφάνεια 110 τ.μ. η μία και 104 τ.μ. η άλλη. Σε πολύ καλό σημείο της περιοχής Αναλήψεως με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, πλατεία, αγορά κλπ.
Είσοδο έχουν από τον 7ο όροφο όπου βρίσκονται το Σαλόνι η κουζίνα ως ξεχωριστός χώρος και WC.
Το μπαλκόνι του σαλονιού έχει θέα σε πάρκο και είναι αρκετά μεγάλο για να απολαμβάνεται ξεχωριστές στιγμές χαλαρώματος οικογενειακά ή με φίλους.
Στο επάνω επίπεδο υπάρχουν τα δύο δωμάτιο εκ των οποίων το ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο και το λουτρό. Μπαλκόνια έχουν μπρος πίσω. Η πίσω πλευρά της οικοδομής βλέπει σε πάρκο, με θέα που δεν κλείνει ποτέ.
Όλοι οι χώροι της κατοικίας βλέπουν σε μπαλκόνι.
Η οικοδομή είναι υπό κατασκευή και διαθέτει, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια.
Υπάρχει δυνατότητα αλλαγών εντός του διαμερίσματος σε αυτό το στάδιο. Η οικοδομή βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής, οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν με την πρόοδο των εργασιών.
Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά τη μεζονέτα 104τ.μ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.