Πωλείται στον Τσεσμέ Ρεθύμνου, σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από τη θάλασσα σε ευθεία γραμμή, μεγάλο διαμέρισμα 160 τ.μ. του 1ου ορόφου, μιας διώροφης οικοδομής. Φωτεινό καθώς διαθέτει ανοίγματα και μπαλκόνια από όλες τις κατευθύνσεις, αποτελείται από σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα σε ενιαίο χώρο, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες (το ένα με εσωτερικό μπάνιο) 2 μπάνια, μπαλκόνια και σκεπαστή βεράντα με θέα θάλασσα.
Έχει κατασκευαστεί το 2001 με άριστης ποιότητας υλικά, και διαθέτει μονωμένη στέγη, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορικό πιάτο, αυτόνομη θέρμανση καλοριφέρ, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες ενώ το πάτωμα στον ενιαίο χώρο είναι από μάρμαρα Ιωαννίνων και τα πατώματα των υπνοδωματίων από ιταλικά πλακάκια σε χρώμα ξύλου.
Τέλος, βρίσκεται κοντά σε αμμώδη παραλία όπως και σε σούπερ μάρκετ (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, LIDL, κ.λ.π.), ταβέρνες, καφέ και λοιπά καταστήματα.
Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ.
Τηλ. 28340 22011 – Κιν. 6942 667180