Location:
Drama prefecture » Doxato » Ipsilo
Price per sqm:
€ 718 /sqm
Area:
188 sqm
Bedrooms:
3 bedrooms
Construction year:
1997
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
2
Heat medium:
Petrol
Energy class:
Under issuance
Living rooms:
2
Kitchens:
1
Residential zone:
Residential
Modified:
more than 2 months ago
Views:
1075
Link:
www.plot.gr/40720421
Online Finance
Description
Πωλείται μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 188τμ (123τμ κύριοι χώροι και 65τμ βοηθητικοί χώροι), 3 επίπεδων επί αγροτεμαχίου 3 στρεμμάτων με ελιές στους πρόποδες βουνού στα Κυργια Δράμας. Το ακίνητο έχει εξαιρετική θέα σε όλον τον κάμπο της Δράμας και προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα λόγω θέσης. Μαζί με το σπίτι δίνεται και η εγκατάσταση οικιακού φωτοβολταϊκουύ 10Kw με συμβόλαιο για ακόμη 15 χρόνια (συν την παράταση που είναι 6 χρόνια επιπλέον) με εγγυημένα 6.000 ευρώ/χρόνο.
Το σπίτι αποτελείται από ένα ισόγειο αποθηκευτικό χώρο (αποθήκη) με υποδομές για ξεχωριστό διαμέρισμα, στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα μπάνιο και μια μεγάλη σαλοκουζινα. Στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα μπάνιο ένα μικρό σαλόνι και τρία υπνοδωμάτια.
Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ξεχωριστό ισόγειο γκαράζ, Το μεγαλύτερο μέρος του αγροτεμαχίου είναι διαμορφωμένο σε επίπεδα και έχει 90 ελιές παραγωγής λαδιού, μεγάλα σκέπαστρα και έναν ξυλοφουρνο μαζί με υποδομή για μπάρμπεκιου. Ως μέσον θέρμανσης διαθέτει μονάδα πετρελαίου, ολη η εγκατάσταση της θέρμανσης του κτηρίου είναι καινούργια και διαθέτει και καινούργιο ηλιακο θερμοσίφωνα. Σύμφωνα με μελέτες, εξαιτίας της εξαιρετικής του τοποθεσίας (μεγάλο υψόμετρο και βρίσκεται κοντά σε πευκοδάσος) έχει πολύ καλό κλίμα χωρίς υγρασία.