Category:
Detached Home
Location:
Magnesia » Sipiada » Mortia
Price per sqm:
€ 1329 /sqm
Area:
79 sqm
Bedrooms:
2 bedrooms
System of heating:
Autonomous heating system
Bathrooms:
1
Heat medium:
Current
Energy class:
Under issuance
Living rooms:
1
Kitchens:
1
Modified:
more than 2 months ago
Views:
556
Link:
www.plot.gr/40703768
Telephone:
+30
6998067844
Description
Διαθέτει θέα προς τη Χαλκιδική, το Άγιο Όρος, τη Σκιάθο, τον Σκόπελο, την Αλόννησο και την Εύβοια. Το ακίνητο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο προς Κατηγιώργη (όπου υπάρχει σύνδεση με τη Σκιάθο) και απέχει περίπου 4 λεπτά με το αυτοκίνητο από την υπέροχη παραλία του Μορτιά.
Δεν είναι τελείως ολοκληρωμένη και θα χρειαστεί να κάνετε την κουζίνα, το μπάνιο και να βάψετε οπότε θα χρειαστείτε περίπου άλλες €25.000. Είναι περίπου 8 ετών και έχει εγκαταλειφθεί λόγω οικογενειακών θεμάτων. Ο ελαιώνας είναι σχετικά επίπεδος και χρήσιμος. Στο ισόγειο υπάρχει το σαλόνι με τζάκι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και μπάνιο. Οι στριφογυριστές σκάλες σας οδηγούν στον δεύτερο όροφο (δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά ή εάν έχετε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω). Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια στον τελευταίο όροφο και μια υπέροχη μεγάλη βεράντα.
Διώροφη κατοικία με δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, τζάκι, κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης (δεν έχει ολοκληρωθεί), πανοραμική βεράντα, εσωτερική σκάλα. Εμβαδόν κατοικίας 79τμ σε 1.279τμ ελαιώνα με εύκολη πρόσβαση και πάρκινγκ.