Αριθμός αγγελίας:
56264520
Κωδικός ακινήτου:
1173
Τιμή:
90.000 €
Κατηγορία:
Αγροτεμάχια
Περιοχή:
Εβρος » Σαμοθράκη » Καστέλλι
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 14 /τ.μ.
Εμβαδόν:
6.300 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
10/08/2026
Ζώνη:
Εκτός σχεδίου
Τελευταία αλλαγή:
10 ημέρες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
20
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/56264520
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Πωλείται Αγροτεμάχιο περίπου 6.300τ.μ. στην Περιοχή Πλατύδεντρο στη Σαμοθράκη με 100 Ελαιόδεντρα και Ανεμπόδιστη Θέα
Στη Σαμοθράκη, στην περιοχή Πλατύδεντρο, μετά τις Δάφνες, διατίθεται προς πώληση επικλινές αγροτεμάχιο συνολικής έκτασης περίπου 6.300τ.μ., σε μία ιδιαίτερα όμορφη και φυσική τοποθεσία του νησιού.
Το ακίνητο βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή και διαθέτει περίπου 100 ελαιόδεντρα.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του αγροτεμαχίου είναι η ανεμπόδιστη θέα, η οποία σε συνδυασμό με την επικλινή μορφολογία και το φυσικό περιβάλλον της Σαμοθράκης δημιουργεί ένα μοναδικό τοπίο.
Η μεγάλη έκταση, η παρουσία των ελαιόδεντρων, η ιδιαίτερη τοποθεσία και η ανεμπόδιστη θέα καθιστούν το ακίνητο μία ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους αναζητούν γη στη Σαμοθράκη με επενδυτικό χαρακτήρα και δυνατότητες αξιοποίησης.
Κωδικός Ακινήτου: 1173
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε στο 6936806114, 6932382861 ή στο 25510 33817.
Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Akinita Ouzounidis δραστηριοποιείται στην Αλεξανδρούπολη, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες σε όσους θέλουν να αγοράσουν, πουλήσουν ή νοικιάσουν ακίνητα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας στην τοπική αγορά ακινήτων. Αν αναζητάτε αξιόπιστους μεσίτες στην Αλεξανδρούπολη, είμαστε εδώ για εσάς!