Κέντρο Θεσσαλονίκης, Επιχείρηση Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, συνολικής επιφάνειας 48 τ.μ.. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πλατεία, Αττική οδό, Εστίαση, σε Οικιστική. Αποτελείται από ισόγειο 35 τ.μ., πατάρι 20 τ.μ.. Έχει κατασκευαστεί το 1970, διαθέτει: 2 χώρους. Η θέρμανσή του είναι Αυτόνομη με Ρεύμα, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Καταπληκτική, έχει θέα Αστικό τοπίο. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Επαγγελματικό, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Δομημένη Καλωδίωση, Ψευδοροφή, Αποθήκη, Εσωτερική σκάλα, Σε εμπορικό δρόμο.
Πωλείται επιτυχημένη και πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση λιανικής πώλησης γυναικείων αξεσουάρ, λόγω φόρτου εργασίας από άλλη κύρια επαγγελματική δραστηριότητα.
Το κατάστημα βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο με υψηλή εμπορική κίνηση και διαθέτει σταθερό και ενεργό πελατολόγιο. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος, μοντέρνος και λειτουργικός, προσφέροντας τη δυνατότητα άμεσης συνέχισης της δραστηριότητας χωρίς καμία επιπλέον επένδυση.
Χαρακτηριστικά χώρου:
Ισόγειο: 35 τ.μ. (χώρος πώλησης με άριστη διαρρύθμιση και βιτρίνα προβολής)
Πατάρι: 20 τ.μ. (κατάλληλα διαμορφωμένο για αποθήκη και γραφειακή χρήση)
Εξοπλισμός:
Πλήρης επαγγελματική επίπλωση (ράφια, stands προβολής, πάγκος ταμείου, βιτρίνες)
Σύστημα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας
Κλιματισμός
Φωτισμός LED σύγχρονου σχεδιασμού
Στην τιμή περιλαμβάνονται:
Το σύνολο του επαγγελματικού εξοπλισμού και της διακόσμησης
Το τρέχον εμπόρευμα (τσάντες, κοσμήματα, ζώνες, φουλάρια, πορτοφόλια κ.ά.)
Λοιπά στοιχεία:
Μηνιαίο μίσθωμα: 1.600€
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική και δεν απεικονίζει την πραγματική όψη του ακινήτου
Η επιχείρηση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για άμεση λειτουργία σε έναν ήδη οργανωμένο και αποδοτικό χώρο.
Τιμή: €27.000. Plasis Real Estate Γλυφάδα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109601909, email:
[email protected],
[email protected]