Αριθμός αγγελίας:
50616149
Κωδικός ακινήτου:
129344
Τιμή:
140.000 €
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Αθήνα - κέντρο » Λεωφ. πατησίων - λεωφ. αχαρνών » Άγιος νικόλαος
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 2058 /τ.μ.
Εμβαδόν:
68 τ.μ.
Διαθέσιμο από:
09/12/2025
Υπνοδωμάτια:
1 υπνοδωμάτια
Όροφος:
3ος
Έτος κατασκευής:
1969
Σύστημα θέρμανσης:
Κεντρική θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Ενεργειακή κλάση:
Ε
Σαλόνια:
1
Κουζίνες:
1
Τελευταία αλλαγή:
1 μήνας πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
25
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/50616149
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Πωλείται Διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο - Αχαρνων -Κωδικός Ακινήτου: 129344
Ανακαλύψτε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία απόκτησης ενός διαμερίσματος στον τρίτο όροφο, ιδανικά τοποθετημένου κοντά στη Λεωφόρο Πατησίων και στη Λεωφόρο Αχαρνών. Το διαμέρισμα διαθέτει συνολική επιφάνεια 68 τ.μ. και προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε του γωνιά.
Αποτελείται από 1 ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, με δυνατοτητα και δευτερου, ένα φωτεινό σαλόνι, κουζίνα σε ξεχωριστό χώρο και μπάνιο, ιδανικά σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση. Κατασκευασμένο το 1969, το ακίνητο διαθέτει ενεργειακή κλάση Ε και κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, διασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες.
Τα ξύλινα κουφώματα ( στο μπάνιο και στην κουζίνα υπάρχουν νέα παράθυρα αλουμινίου)και τα πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο προσθέτουν μια νότα κομψότητας στον χώρο. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης νέα πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες για αποθηκευτικούς χώρους και 2 A/C για δροσιά το καλοκαίρι. Ο καινούργιος ανελκυστήρας διευκολύνει την πρόσβαση στον όροφο.
Επιπλέον, η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, μόλις 100 μέτρα από την πόλη, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.
Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Το διαμέρισμα είναι ελεύθερο βαρών.Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 140.000 €.