Αριθμός αγγελίας:
50416689
Κωδικός ακινήτου:
1162
Τιμή:
530.000 €
Κατηγορία:
Οικόπεδο
Περιοχή:
Κυκλάδες » Κουφονήσια » Χώρα
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 623 /τ.μ.
Εμβαδόν:
850 τ.μ.
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Απόσταση από την θάλασσα (μέτρα):
200 μέτρα
Τελευταία αλλαγή:
1 ημέρα πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
140
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/50416689
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Στην καρδιά της Κουφονήσιας, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από το πολυτελές ξενοδοχείο Κeros Art Hotel, προσφέρεται προς πώληση μοναδικό οικόπεδο 850 τ.μ., εντός οικισμού και πλήρως οικοδομήσιμο. Η τοποθεσία του, μόλις 200 μέτρα από τη βραβευμένη παραλία Άμμος, εξασφαλίζει εξαιρετική προσβασιμότητα και υψηλή εμπορική αξία τόσο για τουριστική εκμετάλλευση όσο και για ιδιωτική χρήση.
Με συντελεστή δόμησης 0,6 και κάλυψη 60%, το ακίνητο διαθέτει εγκριμένους όρους δόμησης που επιτρέπουν έως 400 τ.μ. για κατοικίες και 510 τ.μ. για τουριστική μονάδα (ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα). Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα οικόπεδα της περιοχής με τέτοια δόμηση και τόσο άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, μέσα σε έναν οργανωμένο και περιζήτητο τουριστικό προορισμό.
Με πρόσοψη 25 μ., νότιοανατολικό προσανατολισμό και θέα στο Αιγαίο, το ακίνητο αποτελεί σπάνια επενδυτική ευκαιρία για επιχειρηματική αξιοποίηση, αλλά και ιδανική επιλογή για δημιουργία πολυτελούς κατοικίας με άνεση και απόλυτη ιδιωτικότητα.