Αριθμός αγγελίας:
47566018
Κωδικός ακινήτου:
103216
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Αθήνα - βόρεια προάστια » Κηφισιά » Προφήτης ηλίας
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 14 /τ.μ.
Εμβαδόν:
110 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
2 υπνοδωμάτια
Όροφος:
2ος
Σύστημα θέρμανσης:
Αυτόνομη θέρμανση
Μπάνια:
2
Μέσο θέρμανσης:
Φυσικό αέριο
Ενεργειακή κλάση:
Β+
Σαλόνια:
2
Κουζίνες:
1
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
26
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/47566018
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Διαμέρισμα στην Κηφισιά, δίπλα στο πάρκο, ένα τετράγωνο μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό και το κέντρο της Κηφισιάς.
Έχει ανακαινιστεί πλήρως με όλα τα νέα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Κάθε τοίχος έχει γκρεμιστεί και ξαναχτιστεί για να προσφέρει δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ένα WC και έναν ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/μελέτης/κουζίνας με υπέροχη ροή ανάμεσα στα ανατολικά και δυτικά μπαλκόνια.
Η απλότητα και η υψηλή ποιότητα ήταν το κλειδί για τη δημιουργία αυτού του νέου χώρου στον δεύτερο όροφο που περιβάλλεται από δέντρα από κάθε παράθυρο που κοιτάζετε.
Αυτό το ολοκαίνουργιο διαμέρισμα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα σούπερ μάρκετ, το κέντρο της Κηφισιάς και τον σιδηροδρομικό σταθμό.
Δεν έχει πάρκινγκ, στην πολυκατοικία αλλά υπάρχουν 2 μηνιαία εσωτερικά γκαράζ πάνω στο δρόμο προς 120 ευρώ το μήνα.
Το κτίριο επιτρέπει τόσο οικιστική όσο και επαγγελματική χρήση.
Διαθέσιμο 1/6/23 λόγω μίσθωσης.