
9
Διαμέρισμα 100 τ.μ. πρός πώληση, Αθήνα - Κέντρο, Παγκράτι Προς πώληση
Αθήνα - Κέντρο, Παγκράτι
650.000€
2ος
2 υ/δ
2 μπ
100 τ.μ.
1971
2οςΌροφος
2Υπνοδωμάτια
2Μπάνια
100 τ.μ.Εμβαδόν
1971Έτος κατασκευής
Περιγραφή ακινήτου
Κωδικός ακινήτου: 108328 - Παγκράτι Κέντρο Παγκρατίου. Πωλείται επιπλωμένο διαμέρισμα 100 τ.μ. στο κέντρο Παγκρατίου, στον 2ο όροφο, με 2 υπνοδωμάτια, ανακαίνιση 2005, ασανσέρ, A/C και απόσταση μόλις 300 μέτρων από το μετρό σε μία από τις πιο ζωντανές και διαχρονικά περιζήτητες περιοχές της Αθήνας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο διαμέρισμα προς πώληση στο Παγκράτι, το οποίο συνδυάζει εξαιρετική τοποθεσία, άνετους χώρους και λειτουργικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση. Το ακίνητο βρίσκεται στο Κέντρο Παγκρατίου, μόλις 300 μέτρα από το μετρό, στοιχείο που ενισχύει σημαντικά την καθημερινή άνεση μετακίνησης αλλά και τη συνολική εμπορική του αξία.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC, προσφέροντας μία ισορροπημένη και πρακτική διαρρύθμιση για ζευγάρι, οικογένεια ή αγοραστή που αναζητά ένα ευρύχωρο αστικό ακίνητο σε κομβικό σημείο. Ως διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο Παγκράτι, καλύπτει ουσιαστικές στεγαστικές ανάγκες, ενώ η συνολική επιφάνεια των 100 τ.μ. εξασφαλίζει άνεση στην καθημερινή διαβίωση. Η εσωτερική του οργάνωση επιτρέπει την αξιοποίηση κάθε χώρου με λειτουργικό τρόπο, χωρίς περιττές απώλειες επιφάνειας.
Κατασκευάστηκε το 1971 και ανακαινίστηκε το 2005, γεγονός που προσδίδει στο ακίνητο ένα συνδυασμό σταθερής κατασκευαστικής βάσης και ανανεωμένης πρακτικότητας. Ως ανακαινισμένο διαμέρισμα στο Παγκράτι, διατηρεί στοιχεία κλασικής αστικής κατοικίας, ενώ παράλληλα διαθέτει χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη χρηστικότητα και τη σύγχρονη κατοίκηση. Η ενεργειακή του κλάση είναι Γ, ενώ η ύπαρξη κεντρικής θέρμανσης με υγραέριο και A/C καλύπτει ουσιαστικά τις ανάγκες θέρμανσης και ψύξης.
Στα επιμέρους χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνονται ξύλινα κουφώματα, δάπεδα από μάρμαρο και ξύλο, θωρακισμένη πόρτα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρας και ηλεκτρικές συσκευές. Το γεγονός ότι πρόκειται για επιπλωμένο διαμέρισμα στο Παγκράτι ενισχύει ακόμη περισσότερο τη χρηστική του αξία, καθώς επιτρέπει ευκολότερη και ταχύτερη αξιοποίηση από τον νέο ιδιοκτήτη. Πρόκειται επίσης για διαμέρισμα με ασανσέρ και A/C στο Παγκράτι, κάτι που αποτελεί ουσιαστικό πλεονέκτημα για ακίνητο σε κεντρική αστική περιοχή και συμβάλλει σημαντικά στην άνεση της καθημερινότητας.
Η θέα σε αστικό τοπίο και η ανοιχτωσιά προσδίδουν στο ακίνητο μια αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης και καλύτερης επαφής με το περιβάλλον της γειτονιάς. Σε περιοχές υψηλής ζήτησης όπως το Παγκράτι, όπου η θέση παίζει καθοριστικό ρόλο, η αίσθηση ανοίγματος και η σωστή σύνδεση με τον αστικό ιστό αποτελούν στοιχεία που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους υποψήφιους αγοραστές. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το μετρό, κάτι που το κατατάσσει ξεκάθαρα στην κατηγορία διαμέρισμα κοντά σε μετρό στο Παγκράτι, μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για κατοικίες στην περιοχή.
Η τοποθεσία του στο Κέντρο Παγκρατίου αποτελεί από μόνη της ισχυρό πλεονέκτημα. Η περιοχή συνδυάζει αστική ζωή, άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες, εμπορικά σημεία, χώρους εστίασης και καθημερινές εξυπηρετήσεις, διατηρώντας παράλληλα σταθερή ζήτηση από αγοραστές που αναζητούν κατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Για τον λόγο αυτό, το συγκεκριμένο ακίνητο μπορεί να προβληθεί εύστοχα και ως ακίνητο επένδυση στο Παγκράτι, καθώς συγκεντρώνει βασικά στοιχεία που στηρίζουν τη διαχρονική αξία ενός ακινήτου: θέση, επιφάνεια, λειτουργική κάτοψη, πρόσβαση στο μετρό και δυνατότητα άμεσης χρήσης.
Πρόκειται για μια ιδιαίτερα προσεγμένη πρόταση για όσους αναζητούν διαμέρισμα 100 τμ στο Παγκράτι με ποιοτικά χαρακτηριστικά, σοβαρή εμπορική προοπτική και σαφές πλεονέκτημα τοποθεσίας. Η ισορροπία ανάμεσα στην επιφάνεια, τη διάταξη, την επιπλωμένη παράδοση και την προσβασιμότητα προσφέρει στο ακίνητο ανταγωνιστική παρουσία στην αγορά. Ταυτόχρονα, η εικόνα του ως διαμέρισμα 2ου ορόφου στην Αθήνα με ανελκυστήρα, ανακαίνιση και πλήρη βασικό εξοπλισμό το κάνει ελκυστικό σε κοινό που αναζητά μια ουσιαστική και όχι πρόχειρη αγορά.
Είναι μια πρόταση που απευθύνεται σε αγοραστές με απαιτήσεις από την τοποθεσία, την ποιότητα κατοίκησης και τη μακροπρόθεσμη αξία της επένδυσής τους. Αν αναζητάτε πωλείται διαμέρισμα στο Κέντρο Παγκρατίου με πραγματικά πλεονεκτήματα, έτοιμο να καλύψει ανάγκες ιδιοκατοίκησης ή αξιοποίησης, αυτό το ακίνητο αξίζει την προσοχή σας. Τιμή πώλησης 650.000 €.Σημαντική Ενημέρωση:
Το υποδεικνυόμενο σημείο στον χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν αντιστοιχεί στην
ακριβή τοποθεσία του ακινήτου. Η παρούσα αγγελία βασίζεται σε πληροφορίες που
έχουν παρασχεθεί από τον εντολέα μας. Σύμφωνα με τον Ν. 4072/11-4-2012 (ΦΕΚ
86Α), για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής
ταυτότητας και Α.Φ.Μ. Μεσιτικό Γραφείο Greca House Πανεπιστημίου 44, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8026132, 6934165392
Στοιχεία ακινήτου
Αριθμός αγγελίας: 52819767
- Κατηγορία:
- Διαμέρισμα
- Περιοχή:
- Αθήνα - κέντρο » Παγκράτι » Κέντρο παγκρατίου
- Τιμή:
- 650.000 €
- Τιμή ανά τ.μ.:
- 6.500 €/τ.μ.
- Εμβαδόν:
- 100 τ.μ.
- Εσωτερικός κωδικός ακινήτου:
- 108328
- Όροφος:
- 2ος
- Υπνοδωμάτια:
- 2
Επιπλέον στοιχεία
- Ανελκυστήρας
- Βαμμένο
- Επιπλωμένο
- Θέα
- Κατοικίδια δεκτά
- Κλιματιστικό
- Πόρτα ασφαλείας
- Φωτεινό
Προγράμματα χρηματοδότησης
Είδος επιτοκίου
Ποσό δανείου
20.000€
Μηνιαία δόσηΜηνιαία δόση
--€
20.000 € 2.500.000 €
20.000 €
10 έτη 30 έτη
30 έτη
Πατώντας «Εκδήλωση ενδιαφέροντος», θα μεταφερθείς στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση στεγαστικού δανείου από την Τράπεζα Πειραιώς.
Δυνατότητα επιλογής γρήγορης εκταμίευσης
Προσωποποιημένη τιμολόγηση με ανταγωνιστικό επιτόκιο
Συνολική διάρκεια δανείου έως 35 έτη
Προέγκριση εντός 48 ωρών
Δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου για όλη τη διάρκεια ή για ένα αρχικό διάστημα και μετά κυμαινόμενο
Εκδήλωση ενδιαφέροντος άμεσα, σε μόλις 2 βήματα
Ποσό δανείου
500
€Δόση
15.64€
500 €
15.000 €
500 €
Η χρηματοδότηση παρέχεται από την tbi bank και όχι από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Το τελικό επιτόκιο προσωποποιείται και μπορεί να διαφέρει.
Προσωπικό δάνειο έως 15,000 EUR
Κατάθεση χρημάτων άμεσα στον Ελληνικό τραπεζικό σου λογαριασμό
Χρηματοδότηση για ό,τι χρειάζεσαι - Ανακαίνιση, μετακόμιση, εξοπλισμός ή άλλες ανάγκες - εσύ αποφασίζεις πού θα αξιοποιήσεις το ποσό
Σταθερό επιτόκιο από 9.9%. Ξέρεις από την αρχή τι πληρώνεις
Χωρίς προκαταβολή, χωρίς εγγύηση
Ποσό δανείου
500€
Μηνιαία δόσηΜηνιαία δόση
--€
500 € 15.000 €
500 €
6 μήνες 84 μήνες
84 μήνες
Με την επιλογή «Κάνε αίτηση τώρα» θα μεταφερθείς αυτόματα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σου θα γνωστοποιηθεί στην Τράπεζα Πειραιώς ότι η είσοδός σου έχει πραγματοποιηθεί μέσω του plot.gr.
Online δάνειο έως 15.000€
Χαμηλό επιτόκιο 10.95%
Απλή και γρήγορη online διαδικασία
Άμεση αξιολόγηση αίτησης
Αυτόματη εκταμίευση δανείου
Τοποθεσία ακινήτου
Panepistimiou 44 AthensΑΘΗΝΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ 10679
Μεσίτης στο plot.gr από 05-04-2019
Επικοινωνία
Loading

Greca House
Μεσιτικό γραφείοPanepistimiou 44 Athens
Επικοινωνία
Loading