Αριθμός αγγελίας:
50161222
Κωδικός ακινήτου:
2031283
Τιμή:
225.000 €
Κατηγορία:
Διαμέρισμα
Περιοχή:
Αθήνα - νότια προάστια » Νέα σμύρνη » Άνω νέα σμύρνη
Τιμή ανά τ.μ.:
€ 2556 /τ.μ.
Εμβαδόν:
88 τ.μ.
Υπνοδωμάτια:
2 υπνοδωμάτια
Όροφος:
2ος
Έτος κατασκευής:
1975
Σύστημα θέρμανσης:
Κεντρική θέρμανση
Μπάνια:
1
Μέσο θέρμανσης:
Πετρέλαιο
Σαλόνια:
2
Ζώνη:
Οικιστική ζώνη
Τελευταία αλλαγή:
πάνω από 2 μήνες πριν
Εμφανίσεις αγγελίας:
32
Σύνδεσμος:
www.plot.gr/50161222
Τηλέφωνο:
Online Χρηματοδότηση
Περιγραφή
Στην Νέα Σμύρνη, σε μια γειτονιά που κρατά ακόμη το αίσθημα της παλιάς, ήσυχης αθηναϊκής καθημερινότητας, βρίσκεται αυτό το φωτεινό, αέρινο και ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο διαμέρισμα 88 τ.μ., στον 2ο όροφο πολυκατοικίας του 1975, ανακαινισμένο με φροντίδα το 2010 και φρεσκοβαμμένο σήμερα.
Το σπίτι ανοίγεται σε δύο άνετα σαλόνια, εκ των οποίων το δεύτερο μπορεί με μία απλή διαμόρφωση να μετατραπεί σε τρίτο υπνοδωμάτιο, αποκτώντας έτσι έναν χώρο ιδανικό για παιδικό δωμάτιο, γραφείο ή master bedroom, με πρόσβαση στο μπαλκόνι.
Η διάταξη αυτή δίνει στο ακίνητο μια ευελιξία που σπάνια συναντά κανείς στην περιοχή.
Η κατοικία διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο, καθώς και μπαλκόνι με νοτιοδυτικό προσανατολισμό που λούζει τον χώρο με φυσικό φως.
Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, η κεντρική θέρμανση πετρελαίου, το A/C, ο ηλιακός, το ασανσέρ, οι τέντες και η πόρτα ασφαλείας προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα για μια πραγματικά ολοκληρωμένη καθημερινή εμπειρία.
Η περιοχή προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος χωρίς αυτοκίνητο:
• 3’ από στάση λεωφορείων
• 10’ από στάση τραμ
• 6’ από την πλατεία Νέας Σμύρνης
• 7’ από supermarket
• 8’ από σχολείο
• 12’ από το εμπορικό κέντρο της Νέας Σμύρνης
Ένα σπίτι φωτεινό, διαμπερές, ήσυχο, με δυνατότητα διαμόρφωσης σε τριάρι χωρίς κόπο, ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική αξιοποίηση — ειδικά για βραχυχρόνια μίσθωση όπου η περιοχή έχει υψηλή ζήτηση όλο τον χρόνο.