Διαμέρισμα προς Πώληση – Νεάπολη Εξαρχείων
Στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 74 τ.μ., στον 4ο όροφο καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας. Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1970 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επένδυση ή ιδιοκατοίκηση. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, ξεχωριστή κουζίνα και ευρύχωρο σαλόνι.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει και κλιματισμός. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, προσφέροντας θερμομονωτική και ηχομονωτική προστασία. Το δάπεδο είναι ξύλινο και μωσαϊκό, διατηρώντας την κλασική αισθητική του διαμερίσματος.
Το ακίνητο είναι προσόψεως, διαμπερές, ευήλιο και ευάερο, με θέα στο αστικό τοπίο. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, ασανσέρ, σίτες και τέντες, ενώ βρίσκεται σε ήσυχη και εξαιρετικά βολική τοποθεσία, μόλις 700 μέτρα από τον νέο υπό κατασκευή σταθμό Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων, 550 μέτρα από το Πάρκο Σχιστής Πέτρας και 800 μέτρα από τον σταθμό Μετρό Πανεπιστημίου. Η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, πλατείες, super market, την καρδιά του κέντρου της πόλης και σημεία ψυχαγωγίας.
Τιμή Πώλησης: €210.000
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού:
📞 210 2200880 | 📧
[email protected]
| 🌐 www.exclusiveagents.gr